tirsdag 10. mars 2009

Produktiv scrappetreffhelg

Har kosa meg stort på scrappetreff i Ski i helga og må få takke til alle som bidro til ei så vellykket helg! Holdt kurs, scrappet, var nattevakt, hjalp til i butikken, med opp og nedrigging, skravlet, ble kjent med nye scrappevenner... Hadde det helt SUUUUPERT! Her er noe av det jeg produserte. Var til og med så heldig å komme på andreplass i konkurransen med den første LOen under.
På disse to LOene har jeg brukt mange av minnehjørnets nye papirer, roser fra Thai2U, primablinger, filtbokstaver og diverse blonder/blomster.

LOen under ble laget etter at jeg ble inspirert av Lena Katrine i sene nattetimer. Hun krakkelerte litt og jeg måtte også prøve denne malingen. Hadde tilgang på Spellbindersdies, så jeg måtte bare stanse ut litt.Både "Bøtteknotten" og "Nå baller det på seg" er inspirert av Lene Solhaug sine kursLOer. Supert å få en liten fot i baken og prøve noe nytt. Thanks!5 kommentarer:

Lene S sa...

Du var jo superproduktiv!! Takk for en herlig helg! Og for mange latterkuler! LOL

KLEM!

aase sa...

Ikke rart den fikk masse stemmer Trine,nydelig er den,så mange flotte detaljer!! Et ras av flotte lOer her, hvordan kan du rekke med så mye på en helg...............fantastisk.

Hannemor sa...

Hei på deg!

Takk for sist - det var et supert treff! :D

Så utrolig flotte LO'er du har laget - og du fikk velfortjente stemmer og plassering med den LO'en altså!

Håper vi ses på treff eller i butikken snart igjen! :)

Hannemor

Kirsten sa...

Fy søren så produktiv du var Trine!! Jeg er så imponert! Jeg får stort sett bare skravlet, jeg... *knis*. Det var et kjempekoselig treff, og jeg gleder meg allerede til neste gang!

Håper alt er bra med deg. Er spent på om "han" har kommet innom butikken enda.... *knis* Aldri godt å vite hvor de dukker opp, vet du... ;)

Ha en riktig fin uke.
God klem fra Kirsten

Anita Hagen sa...

Hei Trine og tak for sist!

Fyttikattaskinn så produktiv du var da og SÅ mye lekkert. Jeg er imponert.

Koselig å dele selskap med deg og søstern igjen også. Man blir rett og slett i godt humør av å være i nærheten av dere. Så godt humør og god humor. Herlig!

Ha en fin solskinnsdag videre!


Klem fra Anita