søndag 29. november 2009

Julekalender

På jobben har vi julekalender for de som har lyst. Alle tar med en gave til en verdi av ca 100 kr og så trekker vi en hver dag. Mitt bidrag er denne dekorerte pringlesboksen med noe hemmelig oppi.

Jeg har brukt papir og stempel fra by Evy, diverse roser, blonder og annet stasj. Stempeltrykkene har jeg fargelagt selv og klippet ut. Tror kanskje jeg ønsker meg fargeleggingsutstyr til jul ;o)På rosene har jeg hatt litt gesso og glitterlim, for å gjøre dem litt mer vinterlig. "Bladene" er stanset ut med punch fra Martha Stuart.Snøkrystallen er chipboardpapp stanset ut med en sizzixdie. Denne har jeg malt med gesso og cracklepaint og hatt på litt glitterlim. Blingen i midten er fra prima.Her er ungenes julekalender. Endelig har jeg funnet en som jeg liker! Min kjære mamma kjøpte den til oss på panduro i Sverige. Det eneste jeg måtte gjøre selv, var å stuffe den og sy den sammen. Er SÅÅÅÅ fornøyd!
Håper alle koser seg med juleforberedelser!

4 kommentarer:

Evy-Kristin sa...

Så flink som du e, lillesøstra mi!!
Adventskalenderen blei superfin :o)
..og du; va det et julegavehint te mæ? ;o)

*klæmma*

Trine sa...

Takk skal du ha! Ja, d e jo greit å ha litt mer å velge i ;o)

mettepip sa...

Så fine adventsgaver til jobben!
Har lagd gaveposer til adventskalender til jobben i helga jeg også;)
Kalenderne til barna dine var skikkelig flotte!
Ha en fortsatt flott adventssøndag!
klem fra Mette

aase sa...

Knallfin boks Trine! Jammen kan du fargelegge og det ser jo så flott ut. Jeg derimot, gidder ikke, så alt utstyret ligger bare her!! Le plume, akvarellblyanter, kritt, distress og gud vet ikke hva...

Flott julekalender til ungene!! Ønsker seg den her også.