søndag 15. januar 2012

Gavesett: tennbrikettboks, lys og fyrstikkeske

Bedre sent enn aldri: GODT NYTT ÅR!Dette settet lagde jeg på bestilling før jul. Fine gaver å gi bort til "den som har alt".Jeg har brukt Spellbinders Labels eight for å stanse ut toppen og bunnen på fyrstikkeska. Denne er perfekt til de største fyrstikkeskene.
Teksten er skrevet ut fra PC. Mønsterpapiret er fra Maja Design (jeg ELSKER det).Jeg har svertet alle kanter, både på papir og fyrstikkeske. Knotten er fra Tim Holtz.For å dekorere lystet, har jeg stemplet på silkepapir og så smeltet det inn i lyset. Jeg legger silkepapiret på lyset, har bakepapir over og "føner" med varmluftspistol (til embossing) til jeg ser at stearinen har smeltet der silkepapiret er.
Her kan du se flere lys jeg har laget.Boksen har jeg pyntet med det samme mønsterpapiret, brede blonder og blomster. Har brukt samme tekst som på fyrstikkeska, bare større.
Du kan se en annen boks som jeg har laget her.Takk for at du kikker!

5 kommentarer:

bestevenn sa...

Nydelig gavesett. Jeg liker også godt de Maja arkene. Ønsker deg en fin søndag. Klem

Lisa Marlene sa...

Kjempelekkert, Trine! En flott gave!

Anonym sa...

Flott gave å både gi og få, nydelig var denne Trine!!
Klem fra Heidi :o)

AngelBitch sa...

Flott sett... Tenkte jeg skulle se etter slike bokser nå. For her jeg bor kostet de 130 kr før jul, og nå ligger de vel på rundt 50-60. Passe på og hamstre inn så jeg kan lage de nærmere jul i år.. :-)

Angelica sa...

Vilken bra idé att altra en "tennbrikettboks" det har jag aldrig sett förut...toppenidé.
Ha det bra och tack för inspirationen.