søndag 16. november 2008

Mimrelørdag


I går hadde jeg skikkelig mimrekveld. Jeg fant en gammel reisekamerat på facebook, og det fikk meg til å dra fram bilder og reisedagbok fra min fire måneders tur i Asia i 1999.Tenk at det snart er 10 år siden... Fantastiske strender, nydelig mat, spennende opplevelser, vanvittig mange morsomme/gale/fantastisk koselige/åpne mennesker (både lokalbefolkning og andre backpackere) som jeg ble kjent med. Gjorde så sinnsykt mye morsomt og "hårreisende". Holdt på å le meg ihjel da jeg leste i reisedagboka... hadde laget med en slags ordbok bakerst med gullkorn fra lokalbefolkning.
Tenker ikke så ofte på denne reisen lenger, men minnene er gull verd. Fikk kjempelyst til å scrappe en del av bildene fra reisen, men det får bli seinere.
Her er et bilde fra fantastiske Rai Leh beach i Thailand, hentet fra denne nettsiden: http://www.tropicaldestinations.info/asia/fine-sand-beaches-and-mountains-on-rai-leh-thailand/


1 kommentar:

Evy-Kristin sa...

Åh, som alltid blir jeg ganske misunnelig på den reisen din....men godt at noen av oss hadde vett til å oppleve verden før man ble "bundet opp" ;o)