tirsdag 9. mars 2010

Noen clean and simple-sider

Clean and simple er ikke akkurat min stil, men synes det er morsomt å prøve og så tar det ikke så lang tid.



Sebastian er så glad i godis og spør daglig etter å få noe, selv om han vet at det ikke er helg... Her har jeg kosa meg med de nye MMEpapirene og nye kule bokstaver fra AC som er å finne på Minnehjørnet



Emilie er verdens beste! hun tegner tegninger og skriver lapper til både foreldre og lillebror. Her har hun laget et kort til lillebror. Jeg er for lite flink til å bevare sånne minner, så jeg forsøker å utfordre meg selv til det innimellom. Papirene jeg har brukt er fra Kaisers.



Synes det er vanskelig å stasje opp sider med mange natubilder. Synes liksom ikke det er noen pynt som passer... Kom påat jeg harnoe fiskepynt liggende, så det kan hende jeg putter den på etter hvert. Har du tips om hva man kan gjøre med LOer med mange bilder (av typen natur/ute), tar jeg imot tips med takk :o)

1 kommentar:

Tonje sa...

Så flotte lo'er du har laget, selv om de er enkle så er de så flotte. Favoritten må være den med Emilies flotte bokstaver. Den lille damens bokstaver burde vært foreviget som stempler, det hadde vært verdens kuleste font!